nyhetsbanner

Arbeidsprosessen til Chinese Lantern Festival

Zigong lanternefestival er folkehåndverk med utsøkte produksjonsteknikker og forskjellige former.De er kjente i inn- og utland for sin "form, farge, lyd, lys og bevegelse".Nå vil vi introdusere produksjonsprosessen til Zigong Lantern-festivalen.

1. Design: Gjengivelsene er en essensiell prosess for å lage kinesiske lanternefestivaler.Det er praktisk for arbeidere å følge tegningene og designe forskjellige elementer, farger, stiler og andre ønskede visuelle elementer.
nyheter (1)

2. Konstruksjonstegninger: Konstruksjonstegningene viser de spesifikke detaljene til den kinesiske lyktfestivalen og brukes hovedsakelig til produksjon.Konstruksjonstegningen inkluderer form, struktur, materiale, prosess, størrelse osv. på lampen.

3. Utsetting: Utsetting er en svært viktig prosess i prosessen med å lage kinesiske lyktefestivaler, som kan gjøres på bakken eller på gipsplater.I følge konstruksjonstegningene tegner kunstneren omrisset av lykten til bakken i henhold til den faktiske andelen.Denne prosessen bestemmer den endelige formen på lykten.

4. Modellering: Sveisemodellering bruker hovedsakelig jerntråd som hovedmateriale.Vanlige modelleringsarbeidere vil kopiere den loftede grafikken én etter én og sveise den inn i en plan ramme, og deretter vil seniormodelleringsarbeidere gjøre flyrammen til en tredimensjonal ramme.

nyheter (2)

5. Lysinstallasjon: Fest kablene til rammen etter visse regler, og plasser tilsvarende lyskilder for belysning i henhold til størrelsen på rommet.Vanlige lyskilder inkluderer LED lyspærer og lyslister.

6. Papirering: I henhold til designtegningen, velg forskjellige stoffer, påfør spesiallim og fest forskjellige farger av stoffer på rammen i forskjellige farger.

7. Kunstbehandling: Siden stoffet er ensfarget, kan ikke mønsteret eller gradientfargen på designtegningen uttrykkes fullt ut.På dette tidspunktet må kunstneren bruke forskjellige maleverktøy for å forskjønne og pynte detaljene på stoffet for å gjøre det vakrere.

nyheter (3)


Innleggstid: 29. desember 2022